Fri frakt över 7000 kr (exkl. moms & pant)
  Snabb leverans (1-3 dagar)

Välkommen till Joselind!

 

Välkommen till vår dryckes- och konfektyrgrossist där vi har levererat högkvalitativa produkter till våra kunder sedan 1996. Vi är stolta över att erbjuda en omfattande mix av marknadens mest välkända och starka varumärken tillsammans med klassiska produkter från mindre aktörer.
 

Vi är övertygade om att vårt breda sortiment av drycker och konfektyr passar alla smaker och preferenser. Oavsett om du söker populära smaker och varumärken eller vill prova något nytt och annorlunda, så finns det något för alla i vårt sortiment.

 

Vi arbetar hårt för att säkerställa att alla produkter som vi säljer håller högsta kvalitet. Vårt team arbetar ständigt med att testa och utvärdera nya produkter för att säkerställa att vi bara erbjuder produkter som vi är stolta över att sälja.

 

Vi är också stolta över vår exceptionella kundservice och vår förmåga att leverera produkter snabbt och till konkurrenskraftiga priser. Vi tror på att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att erbjuda högkvalitativa produkter och en pålitlig service som våra kunder kan lita på.

 

Tack för att du väljer oss som din dryckes- och konfektyrgrossist. Vi ser fram emot att fortsätta att leverera högkvalitativa produkter och en förstklassig kundservice till dig och ditt företag.

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen